Klankschalen

Onze schalen zijn stuk voor stuk met zorg geselecteerd door specialisten in hun vak
 

 

 

 

liefde voor klank - geraakt door de trilling - ervaar nu zelf

 

Verkrijgbaarheid:

Toen ik zelf klankmassages ging geven ontstond behoefte aan meer goedeschalen. Ik heb me toen tot een aantal importeurs gewend. Hele middagen bracht ik er door, werkte me zelf door bergen schalen heen.

Ik mocht blij zijn als ik 3 of 4 redelijke schalen vond. Maar de kwaliteit van mijn 1e schalen die werd zelden geëvenaard.

Toen ik jaren later naar India en Nepal ging, had ik mijn ogen en oren natuurlijk wijd open. Maar ook daar viel het enorm tegen. Grote hoeveelheden koper, dat wel. Tijdens onze trektocht aan de voet van het Himalaya gebergte vond ik uiteindelijk iemand die niet alleen schalen kon kopen, maar die ook kon horen wat ik hoorde. Ik besef dat dit contact erg breekbaar is, en tijdelijk, maar zolang het duurt kan ik U de mooiste schalen aanbieden die er zijn.

 

 

 

Therapeuten - Klankschaal-basisset

 

Onze speciale service voor (aankomende) klanktherapeuten.

In gezamelijk overleg stellen we een set samen, geselecteerd uit de beste klankschalen die er zijn.

 

**U hoeft niet langer bergen koper door te werken op zoek naar die ene mooie schaal.**

 

Dat heb ik reeds voor U gedaan.

 

 

Kwaliteit

Zoals U op de foto's kunt zien zijn onze schalen de echte originele oude Tibetaanse klankschalen.

 

Foto klankschaal   4 kilogram

uniek

 

Ik richt me zolang het nog kan op de oude schalen. Schalen die soms wel 400 jaar oud zijn. Volgens de overleveringen zijn ze gemaakt uit 7 metalen, volgens sommige oude monniken uit soms wel 12 metalen.  

Link interview met oude monnik in Kathmandu

Onze schalen zijn ter plekke uitgezocht door een echte klankliefhebber. Geen schaal klinkt slecht.

Welke U ook kiest, het is nooit een miskoop.

 

De schalen zijn niet alleen geselecteerd om hun mooie klank, maar vooral op de energetische uitwerking van de trilling. Er zijn veel artikelen en boeken verkrijgbaar over klank en trilling, hieronder staat een lijst.

 

Belangrijk vond ik zelf te ervaren wat schalen met me zelf doen. Jarenlang heb ik daarvan een intensieve studie gemaakt. Een studie met het hart, luisteren vanuit het hart. Tegelijkertijd heb ik me intensief beziggehouden met de beoefening van meditatie. Dit werd nog aangevuld met yoga-beoefening, pranayama en diverse healingopleidingen.

Desgewenst zoek ik ze voor U uit

Door dit alles heen heb ik een goed zintuig ontwikkeld om de juiste schalen voor U te vinden. Als U uw wensen duidelijk kunt maken ga ik met veel plezier op zoek in de ‘klankschalentuin', en U zult hoogstwaarschijnlijk aangenaam verrast worden door wat ik U toestuur.

U kunt me mailen of bellen om uw wensen kenbaar te maken.

 

De prijs van oude klankschalen is in beweging. Er zijn er steeds minder van. En van de weinige die er nog zijn, zijn maar een gedeelte van ‘therapeutenkwalitieit'.

 

Nieuwe Klankschalen

Er worden vandaag de dag weer hele mooie nieuwe klankschalen gemaakt. Minder mysterieus, dat wel, maar evengoed mooi en krachtig. Deze nieuwe schalen zijn bij ons niet te koop zolang er nog goede oude te vinden zijn.

Helaas is er ook veel rommel op de markt. Eigenlijk zijn de meeste klankschalen van 2e en 3e kwaliteit. Het loont dus zeker de moeite om schalen te vergelijken.

Ik verzeker U dat onze schalen voldoen aan de hoogste eisen, qua klank, trilling en materiaalgebruik.

 

Garantie:

Mocht U ondanks onze zorgvuldige zorg toch niet tevreden zijn, wat in de praktijk nauwelijks voor zal komen

dan bied ik U de mogelijkheid de set binnen een maand persoonlijk te komen aanpassen.

 

Voor het samenstellen van de set nemen we alle tijd. U heeft keuze uit meer dan 100 top-schalen.